Over John Schuurman

Over John

Mijn naam is John Schuurman. Als kleine jongen van zeven jaar reed ik al op de tractor. Ik droomde van autorijden, of nog liever zat ik in de cabine van een vrachtauto. Meteen op mijn 16e haalde ik mijn tractorcertificaat. En toen het eindelijk officieel mocht, ging ik direct door voor rijbewijs B. Al gauw volgden ook het C- en CE Rijbewijs.

Na 25 jaar als vrachtwagenchauffeur en planner gewerkt te hebben in de logistieke sector wilde ik heel graag mijn kennis en ervaring delen. De meest logische stap voor mij was toen om rijinstructeur te worden. Inmiddels heb ik meer dan 5 jaar ervaring als rijinstructeur. Schuurman Opleidingen is ontstaan vanuit mijn behoefte om kennis, ervaring en passie voor het rijden te delen in een nieuw concept Rijschool en meer.

Ik ben bevoegd rijinstructeur voor rijbewijs B, BE, C, CE en T rijbewijs.

profiel foto van John Schuurman

Missie en werkwijze

Mijn doel is van elke leerling iemand te maken die zich vertrouwd en veilig voelt in het verkeer. Kwaliteiten die ik daarvoor kan inzetten zijn mijn vermogen tot afstemming, geduld en humor. Ik geef “les op maat”.

Ook wil ik graag mensen helpen hun weg te vinden in de logistieke en agrarische sector.

Kennismaken?

Schuiven naar boven